Подгласничката в първия сезон на Ергенът“-  Дениз Хайрула,  затвори ресторанта

...
Подгласничката в първия сезон на Ергенът“-  Дениз Хайрула,  затвори ресторанта
Коментари Харесай

Това е краят! Участничка в Ергенът стигна дъното, рони гор...

Подгласничката в първия сезон на „ Ергенът “-  Дениз Хайрула,  затвори ресторанта си, макар че го откри едвам преди няколко месеца.

Дениз хлопна кепенците на тузарския ресторант, който се намира в полите на Витоша. Най-вероятно хубавицата решила да спре бизнес начинанието си и да не се набутва повече с пари. Според други заведението е затворено единствено за летния сезон, но никой не дава отговор на телефона, даден в уеб страницата на ресторанта.

Ергенката помпозно откри бутиковото заведение напролет, тъкмо когато вървеше шоуто, което я направи още по-популярна. Въпреки шумното разкриване и огромни поръчки ресторантът на Дениз не потръгна по този начин, както й се искаше. Естествената хубавица не се радва на доста клиенти, а в случай че има такива, те си потеглят разочаровани.

" Храната не беше вкусна. Салатата беше нарязана с замърсен нож, сервирана в мръсна паница и имаше неприятна миризма. След като я показахме на личния състав, върнаха същото наличие, само че в друга паница. Сервизът се състоеше от разнообразни елементи, в това число ножица и вилицата, които ни предоставиха. Очакванията по никакъв метод не оправдават действителната обстановка “, написа един от недоволните клиенти на заведението на Дениз, представен от „ България Днес “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР